Vera´s

Veras er vores eksklusive serie af egenproducerede (håndlavede) specialiteter, hvor kærlighed til håndværket, langsomheden og den gode smag er i højsædet. Urtesalten bliver til samme dag, som urterne høstes. Jordbærsiruppen fremstilles i små batches af ny høstede bær fyldt med smag, sol og sommer.

Til dig der vil have en intens og unik smagsoplevelse

Vera

Vera fortæller

Jeg har en dyb kærlighed til naturens spisekammer og en stor passion for at dyrke og fremstille lækre, smukke og ærlige produkter. Hos mig står råvarerne, deres unikke smag og hele vejen igennem bæredygtige behandling i centrum.

Gennem mange års beskæftigelse med permakultur og økologi har jeg samlet stor viden om at dyrke, passe og pleje vores mange krydderurter, spiselige blomster, bær og grøntsager. Det gør mig glad at skabe de nøjagtige perfektikte vækstbetingelser til, at hver og én kan trives på vores jord og dermed fremelske produkter, som giver dig en ægte og intens smagsoplevelse.

 

Veras produkter

til dig der vil have en intens og unik smagsoplevelse

råvarerne står i centrum

er smukke og æstetiske

er ærlige

er økologiske

uden tilsætningsstoffer

uden konservering

 

Veras urtesalt

Salt er ikke bare salt. Salt er fascinerende. Et naturprodukt der er udvundet af havvand eller sten. I uraffineret form har det sin egen smag og er varierende i udseende.

Den mest solgte salt i dag er dog raffineret og bleget, og dermed forsvinder saltets egen smag. Vera bruger udelukkende uraffineret havsalt. I min optik, er salt er også konsistens og formidler af en sensuel oplevelse, når du putter det i munden. Derfor bruger jeg både groft og fint salt, som base for mine saltblandinger. Salt har også en fantastisk evne til at kunne være smagsbærer.

Urterne bliver høstet med håndkræft og forarbejdet samme dag for at overføre mest mulig smag til saltet.


Veras jordbærsirup

Solmodne jordbær med masser af smag, som koges ind til en skøn sirup. Siruppen er god oven på salat, til isen, i en drink eller ovenpå en portion skyr.

 

Forhandlere

 

Kontakt

vera@permagront.dk

fon: 27507040